Fika i Ernst fotspår

Jag får allt ta mig i kragen och lägga ut detta inlägg innan det är helg igen. Dagarna och kvällarna bara schvisar förbi. Idag tänkte jag dessutom försöka komma igång med träningen. Det blir att testa F&S Skivstångspass för att se om det är lika bra som de BodyPump-pass jag tidigare kört. Jag lär vara skapligt stel framåt onsdagkväll och torsdag, men visst är det härligt med träningsvärk?

Helgen var soft med en del golf, hemmamys med sambo och väninna, italiensk middag hos föräldrarna med spel framåt småtimmarna och friidrottstittande. Vad gjorde vi mer?
Jo vi besökte Ernst´s lada som vi sett på tv i år som Sommartorpet. En mysig lördagsutflykt med suveränt gott fika och härlig miljö.


Sommartorpet3
Foto: mrsmalinski

På tomten har Karin och Håkan ett litet
gårdsmejeri och i en liten röd stuga har de den färdigproducerade osten till försäljning. Vi köpte med oss ett par burkar salladsost och en Barbro (en helmjölksost gjord på ett tvåhundraårigt recept).


Sommartorpet2
  Foto: mrsmalinski

Vid det vita bordet på första bilden intog vi vårt goda fika. Åt en gudomligt god och saftig morotskaka och drack en kopp kaffe medans jag studerade rummet omkring mig. Vilket härligt ställe! Dit åker jag gärna flera gånger för en fika. Någon som vill följa med? :)

sommartorpet1
 Foto: mrsmalinski