Vintebröllop

Snart är det sista helgen i januari och då är det dags för bröllop. Inte för oss ni som trodde det, utan en barndomsvän till mig ska gifta sig med sin prins.

Jag har aldrig varit på vinterbröllop så behöver lite tips. Vad har man på sig på fötterna? Funkar det med nätta snyggskor hela dagen? Även om det är massor med snö när man ska promenera till och från kyrkan? (även om jag nu inte tror att det kommer vara massor med snö i centrala Stockholm). Stövlar känns inte rätt, men funderar på om det går att ha i kyrkan. Någon som är duktig på vett och etikett eller varit på många vinterbröllop?

Ett annat tips som jag gärna vill ha är bröllopspresent. Vad ska man köpa till ett mycket medvetet och designintresserat par? Någon som har en briljant idé?

För er tjejer som är bröllopssugna tycker jag att ni ska fria i år. Det är ju skottår så passa på!   (själv låter jag dock bli :)


bröllop
   Foto: mrsmalinski

Kommentarer
Skickat och skrivet av: Pernilla

Oj, jaa du, jag har nog inga sko idéer alls här.. Har ingen aning om vad som är rätt eller fel. Men stövlar i kyrkan tycker inte jag låter som något fel alls?!
Angående frieri.. ja man kanske skulle slå till.. fat tänk om man får nej!! Herregud.. nää jag törs nog inte! hahahaha
kram !!

Skickat och skrivet av: Johi

Stövlar i kyrkan tycker jag är helt okej. Bra att du påminde mig om att det är tjejernas år att fria. Ska kanske testa på det?? *ler* Presenter är svårt, men kanske handdukar från Lexington, skålar från Georg Jensen, en kitchenaid? Kommer inte på mer...

2008-01-09 @ 19:58:05
URL: http://teacherjohi.blogspot.com
Skickat och skrivet av: Linda P

Ah kul att du gillade idéerna om ljusstakar!

2008-01-09 @ 20:19:18
URL: http://livinglikelinda.blogg.se
Skickat och skrivet av: Vicke

Åhh vad härligt att få gå på Bröllop, var på vinterbröllop för lite mer än ett år sen. Hade faktiskt stövlar på både i kyrka och lokal men sen är jag inte någon expert på vett och etikett utan tänkte nog mest praktiskt;)

Present är alltid svårt att köpa och dessutom om paret är både medvetna och designintresserade.
Kanske en Illis från Isa eller en flaska vin som kan lagras i fem år och öppnas när de firar sin femte bröllopsdag...

Kram

2008-01-09 @ 21:08:59
URL: http://www.vickes.blogg.se
Skickat och skrivet av: Camilla

I februari förra året var vi på bröllop i centrala Stockholm :D Det var faktiskt lite snö och halt då.. Jag hade en knälång brun kjol på mej och till det ett par bruna stövlar. Stövlarna var oerfekta att ha till och från kyrkan och i en påse hade jag ett par festskor som jag tog på mej under festen sen. Så gjorde ganska många.. och jag råder dej nog att ha på dej ett par varmare skor. Så du slipper tänka på att du fryser och bara ha kul istället :D

2008-01-09 @ 21:19:42
URL: http://camilla.hopto.org
Skickat och skrivet av: Anne

:) Tack för din kommentar, jag blir så glad när någon gillar det jag gör! och tack för ditt stöd. :) Bröllop ja, jag har faktiskt aldrig varit på ett bröllop. Jag har kusiner som gift sig men då har vi "barn" aldrig blivit bjudna. Kanske kommer det bli mit bröllop som blir det första. Så tyvärr har jag inga bra tips att ge dig.

2008-01-09 @ 21:31:15
URL: http://www.anness.se/blog
Skickat och skrivet av: saravillfara

Åh, vad roligt att få gå på ett vinterbröllop! Det har jag aldrig gjort, så jag har ingen aning om det där med kläderna.
Men presenttips är ju svårt att låta bli, dom råkar inte ha en förkärlek till det marina? Hittade ett par i mina ögon sett snygga ljusstakar som leder tankarna till en stilren fyr: http://www.designonline.se/Products/sek1/Trademark/New+products/3096/Lighthouse+hurricane&VariantId=5
, men sedan såg jag att du redan blivit tipsad om de ursnygga trebenta (visst har Saga en så´n?) - och då tyckte jag nästan att det var ett ännu bättre tips :)

2008-01-10 @ 09:04:31
URL: http://saravillfara.blogg.se
Skickat och skrivet av: Johanna

Har tyvärr aldrig varit på vinterbröllop, så jag vet inte vilka kläder som passar. Fina bilder du visar!

2008-01-10 @ 14:56:21
URL: http://inredning.webblogg.se
Skickat och skrivet av: Junitjej

Kul med bröllop!!

2008-01-10 @ 19:05:45
URL: http://junitjej.blogg.se
Skickat och skrivet av: Room & serve

Tack för dina snälla ord på min blogg.
Kläm
Helena

P.s nu skulle tårt-tröst sitta som hansken, liksom svulla och spy ;o)

2008-01-10 @ 21:36:45
URL: http://roomservice.blogg.se
Skickat och skrivet av: Terjeveronica

It is the coolest site,keep so!

2009-11-26 @ 10:23:51
URL: http://terjeveronica.3steps.com

Kommentera mer än gärna inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig snälla?

Din e-postadress:
URL:

Din kommentar:

Trackback