Allvaret väntar runt hörnet

Skoja inte. Ångesten är stor. Står som ett stort moln runt hela mig. Semestern är snart slut. Imorgon är det arbete igen. Jag vill verkligen inte.

Kom hem sent igår från Åland. Har haft fem underbara dagar tillsammans med sambon. Ser det inte trevligare ut än att sitta inne på ett kontor så säg? :)

åland
Foto: mrsmalinski

Kommentarer
Skickat och skrivet av: saravillfara

Hej igen, trevligt att återse dig! Känns nästan som om du varit borta längre än fem dagar - ser jättehärligt ut!
Känner med dig av hela mitt hjärta, jobbångesten är självupplevd, men förbi för egen del. Det är väl ingen tröst, men lite bättre blir det när man väl kommit igång att jobba.
Fast om man kunnat stanna tiden, i semesterläge, så hade man såklart föredragit det. Du får drömma dig tillbaka till underbara semesterminnen istället. ;)

Skickat och skrivet av: Vicke

Hej och välkommen tillbaka måste då säga att det var så lång reklampaus att jag började fundera på vart man skulle klaga;) Min sista semestervecka är på G och jag vet precis vilken ångest jag kommer att få till helgen svårt att sova sista natten. Nå jag får njuta resten av tiden och det ser ni ut att ha gjort under resan härligt:)

2006-08-07 @ 22:57:40
URL: http://www.vickes.blogg.se
Skickat och skrivet av: Anna

Välkommen hem! :-) Det kommer säkert att gå bra. Nu har du ju en resa att leva på ett tag framöver. Dröm dig tillbaka, som sagt.

2006-08-07 @ 23:20:16
URL: http://oklarheter.blogspot.com
Skickat och skrivet av: Speja

Åh, fy ja. Den där jobbiga känslan att något fint, som man har längtat efter så länge, redan är över. Varje gång är det likadant. Men som tur är: efter några dagar är du på spåret igen!

2006-08-08 @ 07:53:48
URL: http://www.speja.blogg.se
Skickat och skrivet av: Malin

Sara: Ja när man kikar in snabbt hos er alla andra bloggare så verkar det som om jag varit borta läänge, så många inlägg ni hunnit med.
Vicke: Hade dock gärna haft en längre paus ;) Fast iof inte från bloggen! Ja jag tror jag somnade strax efter 04 igår, så idag är jag inte såå pigg. Ja du njuut så mycket du kan! Själv sitter jag nu på jobbet och det känns så segt (tur att jag kan surfa lite ;) Hoppas på att jag kommer in i arbetet snart...just nu känns det inte så :)

2006-08-08 @ 13:30:01
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Skickat och skrivet av: Saga

Välkommen hem! Tänk att sommaren, och semester, ska gå med sån turbofart. Fy vad livet är orättvist mot oss nordbor!! Lycka till med jobbet!
Kram och god natt!!

2006-08-09 @ 00:21:31
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Skickat och skrivet av: Jenny

Hur var det på Åland ? Hade varit kul att höra vilka ställen ni besökte. Ni åkte alltså grisselhamn-vägen och besökte åtminstone Eckerö kommun.

2006-08-09 @ 14:03:53
URL: http://minlivsstil.blogg.se
Skickat och skrivet av: Malin

Varför åka lång utanför Sveriges gränser när det är så härligt i närområdet (framförallt en sommar som denna...). Åland ser helt underbart ut!

2006-08-09 @ 21:04:17
URL: http://decor.webblogg.se
Skickat och skrivet av: Anna

Åland ser underbart ut! Det är konstigt, det ligger så nära och det enda jag sett av ön är utsikten från båten i hamnen... Jobbångest, jo den känslan kan jag verkligen relatera till! Lycka till och hoppas du får en mjuk övergång till vardagen.

2006-08-09 @ 21:51:55
URL: http://lantligt.blogspot.com
Skickat och skrivet av: Anneli

Hej och välkommen tillbaka! Jag förstår att det känns trist att gå tillbaka till jobbet, men det brukar gå förvånansvärt bra (peptalk:)
Jag har bara varit på Åland en gång och det var väldigt fint, vi åkte till en liten ö som heter Kökar.
Hejsvejs!

2006-08-09 @ 21:58:24
URL: http://flitigamyran.blogg.se

Kommentera mer än gärna inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig snälla?

Din e-postadress:
URL:

Din kommentar:

Trackback