I startgroparna till vårt Nya Rum

Vårat fjärde rum här hemma har i princip varit en avstjälpningsplats och förvaringsutrymme sedan vi flyttade in. Är så sugen på att få ordning snart. Kommer kännas overkligt att helt plötsligt ha ytterligare ett rum att vara i.
Planerna är att det ska inredas som en matsal/lounge. Rummet är väldigt svårmöblerat på grund av att det finns en stor bakugn i rummet som tar stor plats. Vi konstaterade ganska snart att det inte skulle gå att få in ett vanligt matbord i standardbredd 90-100 cm. Så efter lite funderingar och förfrågningar fick Mrs Malinski rita ett eget bord och be en möbelsnickare att tillverka det.
Pratade med snickaren i veckan och han lovade att börja med bordet nästa vecka. Håll tummarna att han kommer göra det, då han lovade redan i våras att han skulle fixa det utan resultat.

Bordskivan kommer vara i valnöt och benen matt svartmålade.

matbord
Ritning: mrsmalinski


Kommentarer
Skickat och skrivet av: Vicke

*jublar och hurrar* Ett alldelses eget Nya Rum på bloggen. Jag säger bara släng dig i väggen Ernst för här kommer MrsMalinski vår egen stjärna;) Vad kul att vi får hänga med i projektet och redan från ritningsstadiet:) *kram*

Skickat och skrivet av: anna.a

Låter jätte snyggt..Vad härligt med en matsal att sitta och njuta i..Hoppas du visar foton på det färdiga bordet sen!Spännande!/anna.a

2006-08-31 @ 22:44:12
URL: http://dromhem.blogg.se
Skickat och skrivet av: saravillfara

Det här lät verkligen roligt. Nytt rum och egendesignat bord, kul, kul! Jag blir alldeles imponerad över ritningen, du måste vara värsta proffset! ;)

2006-09-01 @ 14:33:02
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Skickat och skrivet av: Camilla

*kikar in lite snabbt medan blogg.se fungerar*

Åhh.. vad spännande med ett nytt rum och egna ritningar.. :D Hoppas det kommer bilder efter hand.. ;)

2006-09-01 @ 14:34:13
URL: http://camilla.hopto.org
Skickat och skrivet av: Malin

Haha...Vicke. Sambon sa när vi kollade på förra avsnittet av Nya Rum att vi kanske skulle maila Ernst och kolla om han ville ta sig an vårat rum. Hade nog varit lite skoj men vill nog greja iordning rummet själv.
Sara: Självklart är jag ett proffs ;) Nä men jag ritar dagligen på jobbet så att få ihop en ritning var inte så svårt. Det svåra var utseendet, materialval, mått osv.
Självklart kommer det bilder sedan när det finns nåt att visa.

2006-09-02 @ 10:49:37
URL: http://mrsmalinski.blogg.se

Kommentera mer än gärna inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig snälla?

Din e-postadress:
URL:

Din kommentar:

Trackback