Aldrig mer Elgiganten, Onoff, Siba, Power tack!

Iallafall på ett bra tag. Tycker vi har farit fram och tillbaka, in och ut i alla dessa affärer alldeles för många gånger på sistone. Så kul är det inte.

Får bara se till så att jag inte har sönder någon mer apparat bara =)

Nu har vi ju lyckats inhandla den platta tv:n och bioljudet. Dessutom en ny micro eftersom jag eldade upp den gamla i lördags.
Åkte till alla nämda affärer plus några till i tisdags för att leta efter en snygg micro. Hur lätt tror ni det var? Inte alls. Hittade inte en enda snygg någonstans... Är inte villig att betala 5000-10.000 kr för en sketen micro. Tyvärr kan vi inte ha en inbyggnadsmicro, som jag tycker är mycket snyggare.

Orkade inte ta ännu ett race så det fick bli en OBH Nordica micro i rostfritt med grill. Den är iallafall snyggare än den gamla. Blir dock förvånad vem som designat den. Varför ha en massa onödig ful text som bara stör. Program med nr 1 - kaffe, nr 2 - spagetti....nr 9 - grillspett skrivet på panelen. Hur fult är inte det? Skicka istället med ett klistermärke med text så kan man få välja om man vill ha det eller inte.


44864-5


Kommentarer

Kommentera mer än gärna inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig snälla?

Din e-postadress:
URL:

Din kommentar:

Trackback