Lantluft

Har tillbringat en och en halv dag på landet och sippat lantluft. I en sommarstuga med sambon, hans vän med tjej. Underbart ställe! En mysig stuga alldeles ensam vid en sjö. Stor tomt med gäststuga, dass, egen brygga med vedeldad bastu vid sjön. Blir helt sjuk och önskar att jag ägde ett sådant ställe.
Grillning med vin, pistolskytte, kast med ringar och bad och vedeldad bastu på kvällen. Dagen efter slappande på en filt med en god bok, kanotfärd på sjön, sill och färskpotatis nyupplockad från landet.

Daniels stuga
Foto: mrsmalinski

Herren i huset (sambons väns far) verkar vara en riktigt händig karl. Han har gjort ordning stället till en riktig idyll. Det är även han som snickrat ihop den finska gungan, eller som många kanske känner igen från Madicken. Hittade den även hos
Fanthyttans Fritidsmöbler (fast inte lika fin som den egenhändigt snickrade enligt min smak).
finsk gunga
Foto: Fanthyttans fritidsmöbler

Kommentarer
Skickat och skrivet av: Saga

Så fina bilder! Verkar onekligen som ett väldigt mysigt ställe ni besökt. Vad kul att du bloggar, jag har väntat på inlägg från dig ;)
Kram och god natt

Skickat och skrivet av: Malin

Ja det var verkligen ett underbart ställe! Det är alltid så kul att göra ett inlägg när man vet att det är några som uppskattar dem! (man blir ju så glad för era kommentarer) Även om det inte blivit mycket tid framför datorn dessa dagar kan man ju inte låta bli att kika in hos er alla och även försöka hinna med nåt litet inlägg. Godnatt o kram på dig!

2006-07-28 @ 01:04:04
URL: http://mrsmalinski.blogg.se

Kommentera mer än gärna inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig snälla?

Din e-postadress:
URL:

Din kommentar:

Trackback