Slutkörd?

Kände mig helt slut när jag kom hem från jobbet. Kan det bero på sena blogg-kvällar både söndag och måndag tro? :) Var tvungen att vila i soffan när jag kom hem. Somnade visst till och vaknade av sambon som kom hem. Fick ett ryck och började plocka lite här hemma medans sambon begav sig ut i löpspåret i hällregnet. Själv är jag så klumpig att jag sprang två dagar i rad så min fot är överansträngd. Att man aldrig lär sig...
Efter alla grillkvällar hemma och en hungrig nysportad sambo och en slö Malin fick det bli "lätt snabbmat" ikväll. Pasta med en liten klick pesto, kalamataoliver, tomater, fetaost, basilika, ugnsrostad lufttorkad skinka och italiensk salami. Enkelt men ändå väldigt gott!

mat
Foto: mrsmalinski

Efter maten bläddrade jag genom boken med 170 cocktails som jag köpte till sambon. Tänkte bli bjuden på många och goda drinkar i sommar. Hoppas han fattar vinken? ;)
Vet inte om det var spritångor i boken eller om jag helt enkelt behöver semester. Somnade på tre röda när jag ögnat genom boken och lagt mig tillrätta i soffan för att titta lite på tv:n. Då var klockan ungefär 22.00. Sedan vaknade jag för ungefär en halvtimme sedan (01.00 :) Känns underbart att ha sovmorgon imorgon.

bok
Foto: mrsmalinski


Kommentarer
Skickat och skrivet av: Vicke

Din "lätta" snabbmat ser underbart god ut, bli hungrig av att bara se på bilden:)

Skickat och skrivet av: Roomservice

Tanken har funnits där länge - att göra något annat med min blogg ROOMSERVICE. Efter min språkkurs i London så har jag varit sugen på att skriva lite mer på engelska. I höst blir jag projektledare för en ny Nordisk webbplats i organisationen där jag är anställd - detta kommer ta mycket tid i anspråk. Varför Roomservice som blogg skulle ta för mycket tid av mig. Blogg-världen var något nytt för mig, och med Roomservice har jag testat mina vingar. Men det är dax att lämna min bebis. Men jag hoppas att min nya blogg blir något kul att titta på.

Med ett förflutet inom design och bl.a. dekoration så vill jag lägga ned mycket mer omtanke på min blogg. Vackra bilder, mer text och mer internationell design. Jag hoppas även att jag hinner med att visa upp konsthanverk i form av keramik, smycken och illustrationer.

Adress till min nya blogg

http://whitescenth.blogg.se/

Hälsningar alias Wilma White

2006-07-12 @ 19:45:41
URL: http://roomservice.blogg.se/
Skickat och skrivet av: Malin

Roomservice: Spännande! Kul med ett nytt projekt! Måste gå och kika direkt!!

2006-07-13 @ 12:43:20
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Skickat och skrivet av: Saga

En till som bloggar sent på nätterna!? Vad är det med oss, det verkar som att vi är många nattsuddare här :)

2006-07-13 @ 13:56:41
URL: http://kitchenbloom.blogg.se
Skickat och skrivet av: saravillfara

En till nattsuddare här;
roligt att se ett inlägg, trots din sommarsiesta - och du gör som alltid min mage lite extra kurrig *ser smaskens ut!*

2006-07-13 @ 15:14:05
URL: http://saravillfara.blogg.se/
Skickat och skrivet av: Cia

kalamataoliver -mums

2006-07-13 @ 22:19:53
URL: http://hemmabra.blogg.se
Skickat och skrivet av: Malin

Ja det blir ju lätt att man sitter uppe och nattsuddar speciellt när man vet att man inte har någon bestämd tid att gå upp :)

2006-07-14 @ 09:59:49
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Skickat och skrivet av: Anneli

Ha en riktigt skön helg!

2006-07-14 @ 11:43:13
URL: http://flitigamyran.blogg.se

Kommentera mer än gärna inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig snälla?

Din e-postadress:
URL:

Din kommentar:

Trackback