"Mamma jag vill inte sova".

Just nu sitter jag och äter glass, den nya Carte dÒr Greek Yoghurt och vill inte gå och lägga mig. Känner mig som ett litet barn som vill vara uppe med de vuxna :)
Jag har blivit blogg-beroende. Klockan är 23.30 och jag borde verkligen gå och lägga mig. Klockan ringer imorgon 06.30. Vill inte tänka på hur trött jag är då.

glass
Foto: GB


Kommentarer
Skickat och skrivet av: Heidi

Ja er det ikke håpløst å bli blogg beroende. Har også svårt for at legge meg om kvelden, måste jo se på alle blogger om noe nytt eller komentarer er lagt til. En herlig hobby egentlig, men lite fastlåst blir man.

2006-06-28 @ 23:37:25
Skickat och skrivet av: Anneli

Hur ska jag sy ihop detta? Jo, glass är ju stort i Italien!! Läste just din kommentar. Jag kan verkligen rekommendera Lucca. Dessutom ligger det helt perfekt med en halvtimme till bad vid kusten. Fina vandrinsleder i bergen och en massa sevärda byar i närheten. Jag kommer nog att göra fler inlägg om utflyktsmål runt Lucca, så du kan ju hålla utkik.
Såg du det om Bagni di Lucca?

Skickat och skrivet av: Vicke

Sitter här och skrattar igenkännande hade samma dilemma i går kväll vid 23.30 och även min klocka ringde 06.30 trött var jag då:)

2006-06-29 @ 08:08:04
URL: http://vickes.blogg.se
Skickat och skrivet av: Virra

Jag har också fastnat i bloggträsket... helt frivilligt än så länge. Men man får se upp så man inte växer fast framför datorn. Läste i en tidning om en pappa som konstruerade och installerade ett program som stänger ner datorn när man använt den en timmer per dygn. Barnen var väl inte helt nöjda över pappans påhitt.

2006-06-29 @ 10:29:03
URL: http://virrashus.blogg.se
Skickat och skrivet av: Malin

Virra: Jag är inte orolig ännu att jag sitter för mkt vid datorn, och inte orolig att min sambo skulle installera ett sådant program. Han sitter mycket mer framför datorn än vad jag gör... Fast med tanke på att jag hittar nya intressanta bloggar varje dag så finns risken att tiden framför datorn ökar varje dag oxå :)

2006-06-30 @ 08:18:19
URL: http://mrsmalinski.blogg.se
Skickat och skrivet av: anna

älskar den glassen :)

2007-01-05 @ 00:12:40
URL: http://lillhedlund.blogg.se

Kommentera mer än gärna inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig snälla?

Din e-postadress:
URL:

Din kommentar:

Trackback